INLOOPSPREEKUUR

OEFENTHERAPIE & PODOTHERAPIE

Op maandagmiddag en op woensdagmiddag vindt ook dit jaar weer een inloopspreekuur plaats in deze praktijk. Van 16.00 – 17.00 uur bent u in de gelegenheid om vragen voor te leggen aan de podotherapeut van Podotherapie praktijk Wender ( Medisch Centrum “De Oliphant”).

Om de twee maanden vindt er in deze praktijk een inloopspreekuur plaats waarbij podotherapeut Judith Pierik aanwezig zal zijn. In het inloopspreekuur kunt u vragen voorleggen aangaande problemen met uw voeten en /of eventueel lichamelijke klachten welk veroorzaakt kunnen worden door een verkeerde voetopbouw. Problemen vanuit de voeten kunnen klachten geven rondom gewrichten, rug en schoudergordel en kunnen zelfs hoofdpijnklachten veroorzaken.

De klacht zal door mij en de podotherapeut worden beoordeeld en onderzocht en vervolgens advies over worden gegeven.

Heeft u interesse voor deelname aan het inloopspreekuur, neemt u dan contact op met een van beide praktijken voor meer informatie en/of een afspraak voor het eerst volgende inloopspreekuur.

Met de voeten in goede conditie, een verantwoorde houding en een gezond bewegingspatroon!

De agenda voor 2018:

  • woensdag 24 januari

  • maandag 23 april

  • woensdag 11 juli

  • maandag 5 november

Bootcamp 10.0

Het nieuwe Bootcamp programma 10.0 (voorjaar editie) start op maandagavond 19 maart 2018. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom voor meer informatie aangaande het nieuwe sportprogramma waarbij een combinatie gemaakt wordt van in- en outdoor training met intervaltraining tijdens het hardlopen. In tien weken tijd een opbouw in conditie en loophouding met twee gastsprekers: voeding en leefstijl door een voedingsdeskundige en blessurepreventie en loopanalyse door een (sport)podotherapeut. 

In de Periode van 1 februari tot 1 juli 2018, zal op de woensdag en donderdag, Tom Hulleman, stagiair Hogeschool Amsterdam, in deze praktijk meelopen. Tom is 26 jaar en zit in zijn laatste , vierde jaar van de opleiding voor Oefentherapeut (Afstudeerstage).

Indien u het niet gewenst acht aangaande de aanwezigheid van Tom tijdens uw behandelingen, dan kunt u dat natuurlijk ten aller tijden dit aan mij melden en zullen wij natuurlijk deze keuze respecteren.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze stageperiode, dan wel zijn aanwezigheid in de praktijk en tijdens de behandelingen, dan kunt u mij daar altijd over aanspreken.

Hartelijk dank voor uw medewerking en is deze stageperiode niet alleen belangrijk voor Tom en zijn leer- en ontwikkelingsproces, maar is het ook voor de praktijk van belang dat de laatste ontwikkelingen vanuit de opleiding met de praktijk gedeeld worden.