24 januari.    Slapen!?? Was het maar zo makkelijk!

Op donderavond 24 januari geef ik een lezing met het thema slapen en slaapproblemen.

Wat is een goede slaap? Wat is een gezond slaapritme? Welke klachten kun je krijgen als je niet goed slaapt. Welke verschillen zijn er tussen volwassenen en kinderen? Helpen slaapmedicijnen? Misschien wel het belangrijkste... wat kun je er zelf aan doen?

Kosten: de toegang is gratis, inclusief koffie en thee

Lokatie: Osteopathie praktijk Markelo

Aanmelden: info@osteopathie-markelo.nl, o.v.v. lezing slaap

INLOOPSPREEKUUR

OEFENTHERAPIE & PODOTHERAPIE

Op maandagmiddag vindt ook dit jaar weer een inloopspreekuur plaats in deze praktijk. Van 16.00 – 17.00 uur bent u in de gelegenheid om vragen voor te leggen aan de podotherapeut van Podotherapie praktijk Wender ( Medisch Centrum “De Oliphant”).

Om de twee maanden vindt er in deze praktijk een inloopspreekuur plaats waarbij podotherapeuten Judith Pierik & Dorien Kormelink aanwezig zullen zijn. In het inloopspreekuur kunt u vragen voorleggen aangaande problemen met uw voeten en /of eventueel lichamelijke klachten welk veroorzaakt kunnen worden door een verkeerde voetopbouw. Problemen vanuit de voeten kunnen klachten geven rondom gewrichten, rug en schoudergordel en kunnen zelfs hoofdpijnklachten veroorzaken.

De klacht zal door mij en de podotherapeut worden beoordeeld en onderzocht en vervolgens advies over worden gegeven.

Heeft u interesse voor deelname aan het inloopspreekuur, neemt u dan contact op met een van beide praktijken voor meer informatie en/of een afspraak voor het eerst volgende inloopspreekuur.

Met de voeten in goede conditie, een verantwoorde houding en een gezond bewegingspatroon!

De agenda voor 2019:

  • maandag 11 februari
  • maandag 8 april
  • maandag 3 juni
  • maandag 22 Juli
  • maandag 16 september
  • maandag 11 november

Bootcamp 10.0

Het nieuwe Bootcamp programma 10.1 (voorjaar editie) start op donderdagavond 28 februari 2019. Vanaf 20.30 uur bent u van harte welkom voor meer informatie aangaande het nieuwe sportprogramma waarbij een combinatie gemaakt wordt van in- en outdoor training met intervaltraining tijdens het hardlopen. In tien weken tijd een opbouw in conditie en loophouding met twee gastsprekers: voeding en leefstijl door een voedingsdeskundige en blessurepreventie en loopanalyse door een (sport)podotherapeut. 

   

In de Periode van februari t/m 5 juli 2019, zal wederom op de dinsdag en woensdag een stagiair, Aniek Holmer, student van Hogeschool Amsterdam, in deze praktijk meelopen.

Indien u het niet gewenst acht aangaande de aanwezigheid van de stagiair tijdens uw behandelingen, dan kunt u dat natuurlijk ten aller tijden dit aan mij melden en zullen wij natuurlijk deze keuze respecteren.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze stageperiode, dan wel haar aanwezigheid in de praktijk en tijdens de behandelingen, dan kunt u mij daar altijd over aanspreken.

Hartelijk dank voor uw medewerking en is deze stageperiode niet alleen belangrijk voor de stagiair en haar leer- en ontwikkelingsproces, maar is het ook voor de praktijk van belang dat de laatste ontwikkelingen vanuit de opleiding met de praktijk gedeeld worden.